Cadeaubons

Wilt u graag een bezoek aan een sauna of massage als cadeaubon geven aan uw vrienden of geliefden? Dan helpen we u bij Parein in Beveren graag verder. Het is een perfect cadeau voor uw partner of uw vrienden, want wat is er leuker dan een dag of avond vol met ontspannende activiteiten? Ook een cadeaubon voor andere vormen van wellness vindt u bij ons.


Een bezoek aan de sauna geeft u cadeau met een cadeaubon

Een cadeaubon voor onze sauna of een massage is altijd een goed plan als u, of iemand die u lief hebt, van wellness houdt. Dit cadeau past bij elke gelegenheid. Wilt u uw partner verrassen met een massage voor twee of doet u dat liever met een vriendin? Wat uw keuze ook is; wij staan voor u klaar met verwennerij. Met deze cadeaubon geeft u sessies voor een rustgevende dag vol wellness. Voor wie het cadeau ook is, u maakt deze persoon zeker en vast blij. Wie weet kiest deze persoon voor een overnachting in onze privé-sauna. Onze cadeaubon geldt namelijk niet alleen voor onze klassieke arrangementen voor wellness, maar ook voor onze overnachtingen.

Schenk uw geliefden een prachtig cadeau

Met een cadeaubon voor een massage, sauna of andere wellness zijn uw geliefden zeker blij. U heeft dus alle redenen om ervoor te gaan. Misschien geniet u zelf wel van het geschenk! U bent altijd welkom in onze privé-spa. De cadeaukaart kan ook gebruikt worden voor een massage-arrangement met wellness. Twijfel niet langer en maak snel een afspraak. Bel ons hiervoor naar 03 755 29 26 of stuur een e-mail naar reservatie@sauna-parein.be.