Privé-sauna met zwembad

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Privé-sauna met zwembad

Bent u op zoek naar een privé-sauna met zwembad? Kies dan zeker voor de diensten van Parein in Beveren. U wordt verwend met wellness en zalige zorg. Voel uw stress en zorgen wegsmelten wanneer u geniet in onze privé-sauna. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

In onze privé-sauna met zwembad ontspant u volledig

Denkt u bij een privé-sauna ook aan heerlijk eten? Dat zit u zeker juist bij onze privé-spa. Voor- of nadat u geniet van uw privé-sauna met zwembad, bieden we ook heerlijk eten aan. Dat hoort namelijk bij de ervaring. Daarbij bieden we ook een massage met wellness aan. Van het begin tot het einde ontspant u volledig met onze zorgen. Wilt u extra lang van onze wellness en sauna genieten? Dat kan zeker! Boek onze privé-sauna met overnachting. Zo duurt uw pure ontspanning nog langer. Daar krijgt u een heerlijk ontbijt bij, waardoor uw dag perfect begint.

Boek snel uw verblijf

Denkt u al aan uw zalige sessie in onze privé-sauna met zwembad? Dan bieden we ook de optie om er een massage bij de privé-sauna te boeken! Met dit aspect wordt uw sessie nog aangenamer. Wilt u weten hoe u bij ons geraakt? Daarvoor helpen we u graag met de route. Boek dus zeker uw sessie bij ons in Beveren! Contacteer ons via het e-mailadres reservatie@sauna-parein.be of bel naar 03 755 29 26.