The Black Suite

Wilt u graag genieten van een privé-sauna met overnachting? Dan bent u welkom bij de sauna van Parein in Beveren. Onze medewerkers verwennen u met veel plezier en luisteren naar al uw wensen. Zo gaat u gegarandeerd volledig ontspannen naar huis na uw overnachting. Waar wacht u nog op? Bekijk snel ons pakket van sauna met overnachting!

Een privé-sauna met overnachting in onze B&B-suite

Heeft u altijd al willen genieten van een sauna met daarna een ontspannende overnachting? Dan bent u meer dan welkom bij ons. We luisteren naar al uw wensen voor uw verblijf in onze privé-spa. Nadat u helemaal tot rust bent gekomen in de privé-sauna, hoeft u niet onmiddellijk naar huis te gaan dankzij onze luxueuze B&B-suite met jacuzzi voor een overnachting. We verwennen u met de volgende opties:

  • Overnachting voor twee personen zonder ontbijt: 159,00€
  • Classic ontbijt: 15,00€ per persoon
  • Royal ontbijt: 25,00€ per persoon

Wilt u daarbij genieten van een zalige massage? Of kiest u toch eerder voor een sessie in het zwembad bij uw overnachting met sauna? Het is zelfs mogelijk om dit alles te combineren. Wat u ook wenst; met onze service komt u steeds verwend buiten. U krijgt namelijk alleen het beste bij onze privé-sauna met overnachting.

Kies voor extra verwenning

Een cadeaubon van onze sauna met een aansluitende overnachting is ideaal om uw geliefde te verrassen met een ontspannend weekendje weg. U geniet samen van een luxueuze privé-sauna in combinatie met een overnachting in de mooiste suite. Aarzel niet en reserveer uw overnachting! We verwelkomen u met open armen. Deze overnachtingen boekt u eenvoudig door te bellen naar het nummer 03 755 29 26 of het e-mailadres reservatie@sauna-parein.be.