Cadeaubons

Bent u voor onze sauna of een massage op zoek naar een cadeaubon? Dan helpen we u bij Parein in Beveren graag verder. Natuurlijk is onze onderstaande optie ook heel gemakkelijk. Zoekt u naar het perfecte cadeau voor uw partner of uw vrienden? Dan raden we deze cadeaubon zeker aan. Wat is leuker dan een dag of avond vol met ontspanningsactiviteiten? Als een massage enkel prima is, dan kan dat uiteraard ook.


Kies voor onze sauna uw cadeaubon met massage

Een cadeaubon voor onze sauna of een massage van onze medewerkers is altijd een goed plan. Het past voor elke gelegenheid. Wilt u uw partner verrassen met een duo-massage of doet u dat liever met een vriendin? Wat uw keuze ook is, wij staan u bij met verwennerij. Met deze cadeaubon geeft u beurten in onze zalige sauna met wellness. Voor wie het cadeau ook is, deze persoon maakt u zeker en vast blij. Wie weet gebruikt deze persoon uw cadeau ook voor een overnachting in onze privé-sauna.

Schenk uw geliefden een prachtig cadeau

Met een cadeaubon voor een massage of een saunabeurt (of beide) zijn uw geliefden zeker blij. U heeft dus alle redenen om ervoor te gaan. Misschien geniet u zelf wel van het geschenk! U bent in ieder geval welkom in onze privé-spa in Beveren. Als u het ons vraagt, regelen wij voor u ook een massage-arrangement met wellness voor de cadeaukaart. Wilt u weten hoe u gemakkelijk tot bij ons geraakt? Bekijk dan zeker onze route. Twijfel niet langer en contacteer ons! Bel naar 03 755 29 26 of e-mail naar reservatie@sauna-parein.be.