Privé-spa

Bent u op zoek naar een privé-spa? Dan bent u welkom in onze privé-sauna in Beveren, in Oost-Vlaanderen. We verwennen u met massages en sauna’s met volledige privacy. Dat zijn heel veel redenen om voor ons te kiezen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en nemen uw zorgen graag weg. Zo gaat u volledig ontspannen terug naar huis en komt u heel graag terug.

 

VOEL U WELKOM IN ONZE PRIVÉ-SPA

Wilt u graag genieten van sauna en wellness? Het is de ideale manier om de dagdagelijkse stress van u af te schudden. Wij bieden u daarbij zalige massages aan waarmee resterende stress weggaat. Waarom zou u dus niet voor ons kiezen? U vindt alleen maar voordelen bij ons zoals privacy en luxe. Wilt u wat langer genieten van onze diensten? Dan geniet u toch van onze privé-sauna met overnachting in Oost-Vlaanderen?

OVER ONS

Sereniteit, discretie, beleving en ontspanning zijn de sleutels die de in zwart gehulde gevel van Parein ontsluiten. Het is een van de meest opzienbarende verwenplekken van België. Parein in Beveren is een privé-spa waar lui zijn kan, mag en zelfs moet. Proeven kan verslavend werken in onze privé-sauna in Oost-Vlaanderen.

Locatie

Pareinpark 18, 9120 Beveren

Vragen & boekingen

03 755 29 26

reservatie@sauna-parein.be

MAAK GEBRUIK VAN ONZE GASTVRIJHEID

Wilt u graag eens helemaal ontspannen? Kom dan naar onze prachtige privé-spa! Al de stress smelt zeker en vast helemaal van u af door de privé-sauna met massage. Weet u nog niet hoe u het gemakkelijkst bij onze privé-sauna in Oost-Vlaanderen geraakt? Bekijk dan zeker onze route en u geraakt er snel. Waar wacht u nog op? Reserveer uw sessie en kijk uit naar uw bezoek!