Privé-spa

Bent u op zoek naar een privé-spa? Dan bent u welkom in onze privé-sauna Parein in Beveren, in Oost-Vlaanderen, voor een uitgebreide dag vol wellness. We verwennen u met massages en sauna’s met volledige privacy. Er zijn verschillende redenen om voor onze sauna en wellness te kiezen. Zo luisteren onze medewerkers steeds naar uw wensen, zodat we onze diensten beter kunnen aanpassen aan wat u juist nodig heeft. We nemen uw zorgen graag volledig weg en garanderen dat u ontspannen naar huis gaat.

Voel u welkom in onze privé-spa

Wilt u graag genieten van sauna en wellness? Het is de ideale manier om de stress van het dagelijkse leven van u af te schudden. Wij bieden u daarbij zalige massages aan waardoor al uw stress verdwijnt. Onze ervaren masseuses dragen ook bij om uw spierpijn weg te nemen, zodat zowel uw geest als lichaam kunnen ontspannen. U vindt alleen maar voordelen bij onze privé-sauna, zoals privacy en luxe. Wilt u wat langer genieten van onze diensten? Kies dan voor onze sauna met overnachting. Daarnaast hebben we eveneens een binnen- en buitenzwembad ter beschikking in onze lounges. Reserveer dus zeker een sessie voor te ontspannen in een sauna met zwembad bij onze privé-sauna en voel de stress verdampen.

OVER ONS

Sereniteit, discretie, beleving en ontspanning zijn de sleutels die de in zwart gehulde gevel van Parein ontsluiten. Het is een van de meest opzienbarende verwenplekken van België. Wij zijn een privé-spa waar lui zijn kan, mag en zelfs moet. Proeven van onze comfortabele diensten in de privé-spa kan verslavend werken. Voor u het weet wilt u terugkomen naar onze privé-sauna voor een uitgebreide sauna en wellness.

Locatie

Pareinpark 18, 9120 Beveren

Vragen & boekingen

03 755 29 26

reservatie@sauna-parein.be

MAAK GEBRUIK VAN ONZE GASTVRIJHEID

Wilt u graag eens helemaal ontspannen? Kom dan naar onze prachtige privé-spa! Al uw stress verdampt zeker en vast helemaal van u af door een bezoek aan de sauna met massage. Weet u nog niet hoe u het gemakkelijkst bij onze privé-sauna geraakt? Bekijk dan zeker onze route en u geraakt er snel. Waar wacht u nog op? Reserveer uw sessie voor een ontspannende sauna en wellness en kijk uit naar uw bezoek.