Massage voor 2

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Massage voor 2

Een massage voor 2 is ideaal om uw partner mee te verrassen. Bij Parein in Beveren hebben we een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en goed opgeleide masseuses die steeds voor u klaarstaan om een onvergetelijke dag te creëren voor u en uw geliefde. Ontdek hier alvast de vele voordelen van deze ontspannende activiteit.

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

Een massage voor 2 omringt door kaarslicht

Vergeet al uw zorgen in onze privé-spa en geniet van de vele therapeutische voordelen die een massage voor twee te bieden heeft. Heeft u last van spierspasmen of migraine? Of komt u eerder langs met uw partner om samen tot rust te komen of een speciale gelegenheid te vieren? Om welke reden u ook langskomt, wij voorzien steeds de beste service bij een privé-massage. Een massage voor 2 brengt u gegarandeerd dichter bij uw geliefde en is daarnaast ook nog eens goed voor uw spieren en geest. Wilt u na een massagesessie met rustgevende oliën ook nog genieten van onze andere faciliteiten? Daarvoor hebben we onder andere een sauna en jacuzzi ter beschikking. U stelt zelf een arrangement naar keuze samen, zodat u optimaal kunt genieten.

Ontdek al onze massages

Wilt u er graag een heel weekend van maken en zoekt u nog iets meer dan een massage voor 2? Ontdek dan snel de andere mogelijkheden die wij bij Parein aanbieden. Zo bieden we eveneens een privé-zwembad aan om gewichtsloos te drijven zonder zorgen. Wenst u hier meer over te weten? Bel ons dan op het nummer 03 755 29 26 of stuur een e-mail naar reservatie@sauna-parein.be. Zo maakt u gemakkelijk een reservatie voor uw volgende massagesessie.