Massages

Wilt u zich laten verwennen met een massage in Beveren? Daar helpen we u graag bij. Bij Parein verwennen we u met massages. Wilt u nog iets extra? Bekijk dan onze opties voor de sauna! Wat u ook wenst, u verlaat onze sauna volledig ontspannen. Lees zeker verder en ontdek al onze opties.

LUXURY FOR THE BODY MET EEN MASSAGE IN BEVEREN

Parein in Beveren houdt zich eraan om u een relaxerende en luxueuze massage aan te bieden, aansluitend aan uw overnachting aan de privé-sauna. We begeleiden u vanuit uw privé-unit naar onze kaarsverlichte massageruimte. Daar wachten de professionele massagetherapeuten van onze privé-spa op u. De therapeutische voordelen van een massage zijn de volgende:

  • Verlicht knopen en spierspasmen in de rug en het lichaam.
  • Verlicht pijn in de rug. De flexibiliteit verbetert van de gewrichten met een groter bereik van de beweging.
  • Bevordert de weerstand door het stimuleren van de lymfestroom.
  • Vermindert depressie en angst en verlicht migraine.
  • Bevordert weefselregeneratie, vermindert littekenweefsel en striae.
  • Pompt zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels en vitale organen en zorgt zo voor een betere bloedcirculatie.
  • Ontspant en verzacht vermoeide, gewonde of veelgebruikte spieren.

U ziet dat een massage boeken bij ons in Beveren de moeite is. Wilt u daarbij genieten van een sauna en wellness? Dat kan zeker, vraag naar een totaalpakket.

KIES VOOR ONZE SERVICES

Bij ons wordt u verwend. Dat kan met een massage met wellness, maar ook met uw partner of een vriendin. Dat zijn dan de duo-massages. U heeft dus diverse opties. De massages boekt u enkel telefonisch en ze zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid van de massagetherapeuten. Waar wacht u nog op? Contacteer ons en plan uw massage in Beveren! Boek steeds via reservatie@sauna-parein.be of 03 755 29 26. Bekijk onze locatie ook zeker!