Privé-wellness in regio Antwerpen

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Privé-wellness in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar privé-wellness in de buurt van Antwerpen? Dan zit u bij ons juist voor een kwaliteitsvolle wellness en spa. Bij Parein in Beveren weten we hoe we u het beste verwennen. U vindt namelijk alle faciliteiten om te ontspannen. Er zijn heel wat verschillende arrangementen en opties die wij aanbieden. Ontdek ze snel allemaal!

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

Met onze privé-wellness smelten uw zorgen zo weg

Of u nu alleen, met een geliefde of met een groep vriendinnen geniet van onze privé-wellness, het kan allemaal. We bieden verschillende opties van wellness en spa aan in onze luxe privé-sauna. Wilt u bijvoorbeeld graag een duo-massage om samen met uw geliefde te ontspannen? Of zoekt u eerder een arrangement om uzelf te verwennen met een massage met wellness? Dat bieden we ook aan. Dankzij onze wellness en spa komt u gegarandeerd ontspannen buiten. Uw spieren zullen u zeker dankbaar zijn na een hele week hard werken. Wenst u langer dan een dag of avond te genieten van onze faciliteiten? Boek dan de privé-sauna met overnachting. We bieden u een heerlijk ontbijt aan, zo verwennen we u op elk mogelijk vlak.

Ontspan in onze wellness

U bent meer dan welkom in onze privé-spa voor een uitgebreid verblijf in de privé-wellness of onze wellness en spa voor meerdere personen. Onze medewerkers doen er namelijk alles aan om u te voorzien van al wat u nodig heeft. Bekijk dus snel de route voor onze onderneming. Zo weet u hoe u het gemakkelijkst tot bij ons geraakt. Boek vandaag nog uw sessie! Contacteer ons op het nummer 03 755 29 26 of stuur een e-mail naar reservatie@sauna-parein.be.