Wellness en sauna

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Wellness en sauna

Wilt u genieten van wellness en sauna? Dan kiest u bij ons voor de juiste optie. We verwennen u namelijk graag bij Parein in Beveren. U komt volledig ontspannen buiten als we u onder handen nemen. U wilt vast en zeker terugkomen na uw behandeling. Ontdek al uw geweldige opties door verder te lezen!

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

Met onze wellness en sauna ontspant u volledig

In onze privé-sauna ontspant u gegarandeerd. U stelt uw pakket namelijk helemaal zelf samen. Daardoor is elk aspect van uw verblijf helemaal op maat. Maak u ook geen zorgen over linnen en badzaken. Die voorzien wij namelijk allemaal. Wenst u bij, voor of na uw wellness en sauna ook nog heerlijk eten? Dat is ook een optie. In onze luxe privé-sauna serveren we de lekkerste hapjes. Wenst u er ook een zalige massage bij? Uiteraard kan dat ook bij ons! Wij zijn niet tevreden totdat u helemaal ontspannen bent.

Vertrouw op onze deskundigheid

U vindt allemaal experten bij ons, die weten hoe ze u verwennen. Wenst u eens te overnachten voor u geniet van onze verwennerij? Dan bieden wij in onze privé-sauna ook overnachting aan. Dat wordt een ervaring die u niet snel vergeet. Wilt u deze wellness en sauna al cadeau geven? Daarvoor hebben we mooie cadeaubonnen voor onze sauna. Bekijk ze snel voor het ultieme geschenk! Aarzel niet en boek onze privé-sauna vandaag nog. Bereik ons via het e-mailadres reservatie@sauna-parein.be of bel naar 03 755 29 26. We verwachten u voor een fijne verwennerij in Beveren.