Privé-sauna met massage

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Privé-sauna met massage

Wilt u uzelf of een geliefde in de watten leggen met een bezoek aan een privésauna met massage? Wij helpen u hier maar al te graag mee verder. Bij Parein in Beveren bieden we kwaliteitsvolle service. Bent u benieuwd naar wat al onze verschillende sessies inhouden? We leggen u alles uit en voor u het weet maakt u een afspraak om onze sauna te bezoeken.

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

Laat u verwennen in onze privé-sauna met massage

Wie geniet er nu niet van een privé-sauna met een massage? Al de stress die zich heeft opgebouwd in uw lichaam, verdampt in onze privé-spa. Het is onze missie om u tot rust te brengen bij onze privé-wellness nabij Antwerpen. Daarvoor bieden we eveneens een zwembad aan bij uw bezoek. Er is niets fijner dan even gewichtloos in het water zweven. U voelt al uw zorgen wegdrijven. Wenst u naast het bezoek aan onze privé-sauna met massage ook een heerlijk ontbijt? Hiervoor bieden we een speciaal pakket aan.

Vertrouw op onze diensten voor een ontspannende massage

Voor een sauna met een zalige massage vindt u geen betere plaats dan bij Parein. Wij schenken zeer veel aandacht aan uw noden en doen er alles aan om uw bezoek aan de privé-sauna met massage aan uw wensen te laten voldoen. Wilt u weten hoe u tot bij onze sauna geraakt? Bekijk de handige routebeschrijving om er snel te geraken. Contacteer ons voor uw boeking via het e-mailadres reservatie@sauna-parein.be of bel naar 03 755 29 26.