Privé-wellness voor 2

Lastminutes wellness
Luxe privé-sauna
Unieke beleving

 Home » Privé-wellness voor 2

Wilt u genieten van privé-wellness voor 2? Wij verwennen u bij Parein in Beveren graag met onze uitgebreide service. Bekijk zeker onze verschillende opties en combo-arrangementen voor meerdere personen. Zo ziet u meteen dat we alle nodige faciliteiten in huis hebben om u te doen ontspannen. Onze medewerkers staan voor u en uw geliefde klaar.

Wilt u genieten van onze sauna en wellness?

Onze privé-wellness voor 2 is de perfecte keuze

Als u privé-wellness voor 2 wenst, heeft u de mogelijkheid om er een privé-jacuzzi bij te kiezen. Dit is niet de enige mogelijkheid. We bieden ook een overnachting aan in onze privé-sauna. Zo geniet u nog langer van de verwennerij, waardoor u nog meer tot rust kunt komen na een lange week. Wenst u daar een heerlijk ontbijt bij? Bij Parein is het allemaal mogelijk! Bij een ontspannen sauna of massage hoort namelijk ook smakelijk eten. Onze medewerkers staan na uw saunasessie voor u klaar met ontspannende massages om uw privé-wellness voor 2 te vervolledigen. Als u deze diensten samen boekt, heeft u nog meer om naar uit te kijken.

Reserveer vandaag nog een kamer

In onze privé-spa voelt u zich altijd welkom. Het is tenslotte onze missie om uw zorgen weg te laten smelten door een uitgebreide privé-wellness voor 2 aan te bieden. Aarzel dus niet om onze privé-sauna te reserveren. Vertrouw op onze zorg! Gebruik het telefoonnummer 03 755 29 26 of stuur een e-mail naar reservatie@sauna-parein.be voor uw reservatie.